Ny plan for hvalpe i starten af 2025.

Den planlagte parring af Berta med Noa har jeg valgt at skyde et år frem. Det betyder at vi forventer disse hvalpe klar i starten af 2026 i stedet for starten af 2025.

Flere ting spiller ind, bl.a. uventet sygdom og akut operation i Bertas menneskefamilie, lige samtidig med at hun valgte at komme i løbetid. At få hvalpe er for mig det vigtigste i mit avlsarbejde, og skal dermed have den fortjente tid, opmærksomhed og menneskelige overskud, som det fortjener.

 

Disse 2 skønne hunde forventes parret sidst i 2025.

Det er tilvalgt fritid, så det skal være noget vi i fællesskab kan gå og glæde os til. Når jeg mærker det nærmere giver stress, allerede før parringen er sket, så er det vigtigt at lytte til dét, og rette planerne ind derefter. Heldigvis er det 2 helt unge hunde, så det gør ikke spor, at vi venter et års tid med dette potentielt helt vidunderlige kuld.

Det betyder at vores næste kuld bliver kuld nr. 2 for Berta’s mor Dimsen. Løbetid er ventet nogle måneder senere, således forventet parring sidst på året, og hvalpe hen sidst i Februar eller først i marts.

Dimsen, som er 4 ½ år gammel og mor til Berta, skal have sit 2. kuld hvalpe i starten af 2025.
Alle elsker Dimsen, den mest kælne og hengivne lille pige. Hun hedder på stambogen Little Denmark’s U-Name-it UglyDuckling og er i sandhed blevet til en smuk svane.

Dimsen er den mest kælne og hengivne lille pige, som elsker alle mennesker og tillidsfuldt lægger sig på skødet hvorsomhelst der er en ledig plads.

Hun har kun haft et kuld hvalpe og er nu 4½ år gammel. Hun fik kun 2 hvalpe, jeg beholdt dem begge, og dejlige Berta er den ene. Man kan læse om Berta her på siden.

Dimsens hvalpe er typiske åbentsindede altid glade og meget, meget kærlige og kælne små hunde. Vi forventer at Dimsen forgylder verden med flere af samme skuffe.

Foruden hun fylder vores liv med kærlighed og hengivenhed og grin, så har hun også taget for sig på udstillingerne ganske jævnligt. Hun er både dansk, svensk og norsk udstillings champion. Jeg har sågar oplevet den store ære og spænding at vinde hele den store Gruppe 2 med Dimsen på international udstilling i Malmø, og således repræsentere racen til Best In Show konkurrencen. Her blev hun shortlistet i “top 6” men ikke placeret iblandt de første 4. 

I sandhed en “stor lille hund” vores elskede Dimse-pige. Vi glæder os til at parre hende i næste løbetid.